21 Kasım 2016 Pazartesi

Beypiliç Gezim

Dışarıda tavuk yerken çok dikkat ediyorum. Nedense tavuk konusunda bütün etlerden daha hassasım. Bilmediğim yerde hayatta yemem, size de yemenizi tavsiye etmem. Her zaman da kırmızı et yenmiyor, benim çok sevdiğim tavuk etli bir sandviç var. Az çok kalitesi ve tazeliği konusunda fikrim vardı ama daha fazlasını öğrenmek istedim. Beypiliç’te üretildiğini öğrendim. Bu sefer de tavuk eti aşkına Bolu’ya kadar gittim. Girişten, fabrikanın kapısına kadar olan yol yürü yürü bitmedi. Kapıda beni Murat Bey karşıladı, "önce hijyen" deyip, maskeden çizmeye kadar tüm kıyafetleri giyindik. Sonra süreci anlatırken helal kesimden bahsetti. Ben sadece kırmızı ette helal kesim oluyor sanıyordum, meğerse tavuk etinde de helal kesim diye bir şey varmış. Tavukların soslandığı yere gelince gözüm döndü tabii, nasıl güzel görünüyorlar bir bilseniz. Fabrikanın her köşesini gezdikten sonra artık emin oldum; tercihim doğruymuş. Sağlıklı, taze ve tertemiz tavuklar yiyormuşum. Eve dönünce hemen sipariş verdim tabii ki J



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder